Címünk: Nyíregyháza, Korányi Frigyes úti INTERSPAR
Telefon: +36 42/595-390

Szemüveglencsék

Japán technológia a látásért. Üzletünkben a japán Hoya cég legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő szemüveglencséit forgalmazzuk. 2 év gyártási garanciát adunk minden, a Hoya által gyártott szemüveglencse felületkezelésére! A Hoya kínálatában érhető el az egyedülálló Free Form gyártási technológiával gyártott Hoyalux iD progresszív szemüveglencse. Hoyalux iD - világ első dupla progresszív szemüveglencséje! Természetes, kiegyensúlyozott látást nyújt minden irányba és távolságba!

Az évek múlásával szemünk is öregszik, veszít rugalmasságából. 40 éves kor fölött szemlencsénk már kevésbé képes az alkalmazkodásra, ilyenkor tapasztaljuk, hogy olvasás közben a betűk elmosódnak, és egyre távolabb kell tartanunk a szöveget a szemünktől ahhoz, hogy jól lássuk azt. Önnek azonban nem ell ebbe beletörődnie, hiszen a Hoyalux iD szemüveglencsék minden irányba és távolságba éles képet biztosítanak, és visszaadják Önnek a látás és a mozgás szabadságát!

* stabil képalkotás
* gyors képváltás
* kevesebb fejmozgás
* természetes, kiegyensúlyozott látás minden irányba és távolságra

Hoyalux iD progresszív szemüveglencsék fényresötétedő változatban is kaphatóak, melyek rendkívüli kényelmet biztosítanak, hiszen beltéren világosak, napsütésben pedig besötétednek.

 

BlueControl


Extra kényelem a digitális világbanAz LCD és LED számítógépek, TV képernyők, okostelefonok, táblagépek és GPS készülékek kék fényt bocsátanak ki (high energy visible light). Annak ellenére, hogy a kék fény önmagában természetes jelenségnek számít – a napfény is tartalmaz kék fényt, illetve segít, hogy ébren maradjunk – túlzott mennyiségben olyan mellékhatásokat eredményezhet, mint a szem megerőltetése és a szemfáradtság.


Hoya BlueControl egy olyan forradalmi felületkezelés, amely semlegesíti a digitális eszközök képernyője által kibocsátott kék fényt, és így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását.Előnyei:


Semlegesíti kék fényt, és így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását
Csökkenti a ragyogást, így nyugodt látást biztosít
Kontrasztosabb látást, ezáltal természetesebb színérzékelést biztosít
Mindezekhez adódik még a Hi-Vision LongLife* minden előnye


*A BlueControl a világ legellenállóbb felületkezelésével, a Hi-Vision LongLife tükröződéscsökkentő réteggel kombinálva elérhető.

 

OptikStudio Optika Nyíregyháza

HTML tutorial

HTML tutorial

HTML tutorial

Nyitvatartás: Hétfőtől-Szombatig: 9:00-20:00

Szolgáltatásaink:
  • szemüveg készítés és javítás
  • szakorvosi szemvizsgálat
  • kontaktlencse illesztés
  • ingyenes látásvizsgálat (optometria) szemüvegrendelés esetén